2005. október 9-én több dörögdi néző gyűlt össze a kertai focipálya szélén, mint helyi. Érdemes volt szurkolni! Bár az ifi most nem nyert (3:1 arányban kikapott, a gólt Hinich Róbert lőtte), a felnőtt csapat csodálatos eredményt produkált. 5-0-ra verte meg a kertaiakat! Ez olyannyira nem tetszett a helyi szurkolónknak, hogy Sanyikánkat bedobás közben megtámadta egy helyi szurkoló. Persze az egész csapat rögtön mozdult a védelmére, ő pedig ügyesen hajolt félre az ütés elől, így nem sérült meg. (Mint hallottuk, az illető miatt már volt problámája a kertai csapatnak.) A lényeg azonban az, hogy nagyon megérdemelten győzött a Dörögdi Medence SE! 3 gólt Vers Norbert lőtt, kettővel pedig Murai Balázs zörgette meg az ellenfél hálóját. Gólarányunknak köszönhetően most a tabella élén állunk.
Közben a serdülő korosztály mérkőzései is zajlanak, a 13 éves korosztály 2:0-ra győzőtt, a 15 éves 6:2-re kikapott Sümegen.
A lányoknak ezen a hétvégén sem sikerült gólt lőniük. Sérülések, betegség, hiányzás, több minden összejött, pedig Gulácsot nagyon szerették volna legyőzni. A lányok játéka javul, csak az a fránya kapu nem elég nagy! De a kitartás előbb-utóbb csak meghozza gyümölcsét!Nagyon fiatal a csapat, s mire a megfelelő korba érnek, reméjük letarolják az ellenfelet a pályáról!